#

Halk és szép elszívó ventillátorok

Elege van a zajos és csúnya elszívó ventillátorokból a lakásában? Van megoldás!

Az AIRVENT DESIGN elszívó ventillátor családja nem csak szép, de kiváló minőségű és halk termék! Minden háztartás elengedhetetlen kelléke. Legyen az elszívó ventillátor az adott helység dísze, és ne szükséges rosszként gondoljunk rá a jövőben!

Axiális elszívó ventilátorok 85 m³/h légmennyiséggel és 100 mm kör keresztmetszetű csatlakozással. A motor egy úgynevezett csendes-rugalmas blokkra van építve, mely elnyeli a rázkódást és nagyon alacsony zajszintet biztosít. Mindegyik ventilátor fröccsöntött műanyagból készül, automata visszacsapó szeleppel, a tápfeszültség 230V-50Hz, a B osztályú alacsony energiafelhasználású motor túlhevülés védelemmel van ellátva. Mindegyik ventilátor II osztályú
szigeteléssel van ellátva, IP45 védettséggel és max. 40°C hőmérsékletű levegő szállítására alkalmasak.

 

 

Visszacsapószelep
Megakadályozza a levegő visszaáramlását és a hő elszivárgását ha a ventilátor nem üzemel. A levegő nyomására nyílik.
Motor rezgéscsillapítóval
A motor ún. Silent Block rezgécsillapító talpra van szerelve, ami megelőzi a rezgések kialakulását és ennek eredményeként a zajátvitelt is.

SILENT-100 DESIGN

Csendes működés
A hagyományos elszívóventilátornál minden rezgés továbbjut a környezetbe. A SILENT-100 ventilátorok esetében a Silent Block csillapítja a rezgéseket, melynek eredménye az a ventilátor, amely a piacon ma kapható ventilátorok közül a legcsendesebb.

HAGYOMÁNYOS
ELSZÍVÓVENTILÁTOR

Cserélheto színű elolapcsíkokkal
Cserélheto színű elolapcsíkok, melyek a helyiség
dekorációjához igazíthatók. Kék, piros, zöld és sárga színben.

SILENT-100 CZ DESIGN 4C

Különböző színekben kapható. A 4C típusok 5 különböző színű cserélhető csíkkal
kapható (áttetszo, kék, zöld, piros és sárga).

 

A termékekből jelnleg fehér és ezüst színből kínáljuk a sztenderd 100 -as átmérőjű méretet, de kérésre bármelyik szín és kivitel beszerezhető! A széria árlistáját ide kattintva töltheti le!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok