#

Rólunk

Általános információk

A DL'1 Kft magyar tulajdonban lévő, 1994 óta működő villamossági nagykereskedés, amely jelenleg 50 fővel a magyar villamossági piac meghatározó szereplője. Viszonteladókat, kivitelezőket, beruházókat és üzemeltetőket lát el villamossági anyagokkal. A nagy szakmai múlttal rendelkező vállalkozás 3 telephellyel folytatja tevékenységét országszerte, így budapesti központunkon kívül már közvetlenül vásárolhatnak ügyfeleink miskolci és nyíregyházi üzleteinkben is.

A cég értékesítési filozófiája, a magyar piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodva minőségi termékeket, reális áron forgalmazni.

A DL'1 Kft. közel 200 termékcsoportot, több mint 60.000 féle terméket forgalmaz. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. A vállalat olyan a világon meghatározó márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a Bals ipari csatlakozók, Raychem kábelvégelzáró szerelvények, vagy az LG mágneskapcsolók, kismegszakítók, stb...

Telephelyeink és saját kiszállító autóink segítségével az ország egész területén jelen vagyunk, így a megrendelt és raktáron lévő termékeinket belföldre 24 órán belül díjmentesen* kiszállítjuk a vidéki és budapesti partnereknek egyaránt.

Ügyfélszolgálatunk minden munkanapon várja telefonos vagy elektronikus megrendelésüket. Internettel rendelkező ügyfeleink számára online megrendelésre is lehetőség van az internetes áruházunkon keresztül, ahol pontos készlet és árinformációt kaphat a keresett termékről.

Rugalmasságunkat és a családias hangulatú kiszolgálásunkat tapasztalja meg Ön is, amit a tulajdonosok munkában való aktív részvételével sikerül megvalósítani!

 

Szállítással kapcsolatos információk

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DL'1 Kft a gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében a GLS és Cs-Sprint csomagküldő szolgáltatását is igénybe veszi. 

Saját autóinkkal való szállítás továbbra is megmarad, a futárszolgálat csak kiegészítés az Önök elégedettségének növelése érdekében. Ennek függvényében a belföldi ingyenes szállítási érték nettó 30.000Ft. Azokat a rendeléseket, amelyek nem érik el ezt az összeget, külön kérésre nettó 1.500Ft szállítási díj felszámítása ellenében kiszállítjuk. 

Az általunk lezárt dobozokban elküldjük Önöknek a számla ill. szállítólevél eredeti példányát, melynek száma megtalálható a futárszolgálat csomagkísérő dokumentumán. Ezt aláírva Önök elismerik az áru átvételét. 

Megkérjük Önöket, hogy a másnapi szállításhoz tartsák be a 16 órás (pénteki napokon 15 órás) rendelési határidőt, melyet rendszerünk automatikusan lezár. A 16 illetve pénteken 15 óra utáni rendeléseket már csak a következő munkanapon áll módunkban feldolgozni, így a szállítás a rendelést követő 2. munkanapon várható. Sürgős esetekben kérjük egyeztessen velünk telefonon!

Amennyiben bármi kérdésük, észrevételük illetve panaszuk lenne a kiszállításokkal kapcsolatban, kérem forduljanak hozzám bizalommal. 

 

Kérjük olvassa el az általános szerződési feltételeket is: ÁSZF

Kérjük olvassa el az adatkezelési tájékoztatót is: Adatkezelési tájékoztató

 

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok