Kategória
Webshop
Akciók
Cikkek
Kapcsolat
Útmutató
Márkák
Karrier
Régi oldal

Új Sedna Design és Sedna Elements kapcsolócsalád

Az új Sedna a villanykapcsolók új generációja, amelyet a divat és a lakberendezés inspirált. Mai trendeket tükröző modern vonalaival és kifinomult esztétikájával nem csupán egy előző típus újragondolása. Két változat közül (Sedna Design és Sedna Elements) választhat, lakberendezési stílusának és preferenciáinak megfelelően és szabadon kombinálhatja a kereteket és a betéteket. Így minden elképzeléshez és igényhez talál megfelelőt, az iparitól kezdve a glamour-on át, a természetes vagy akár a glamour stílusig.

Sedna Design – modern színek, lekerekített sarkok, lágy kontúrok.
Sedna Elements – lekerekített profil, könnyedség és a természetes anyagokat idéző felületek.

Variálja ízlése szerint a kereteket és a betéteket: 91 lehetséges kombináció!

Új Sedna termékcsalád

Kapcsolók és csatlakozóaljzatok, redőnyvezérlők, valamint termosztátok és USB töltők. Az új Sedna termékcsalád modern funkcióival megfelel mindenki igényének és valódi kényelmet nyújt minden korosztály számára.

Kapcsolók

Csatlakozóaljzatok

Fényerőszabályzók

Redőnyvezérlő

Csatlakozóaljzat USB töltővel

Multimédiás csatlakozók

Termosztátok

Dekoratív keretek

Az új Sedna család előnyei

Intsen búcsút a pornak!

A takarókeretek szélei lekerekítettek és a fal felé íveltek és a formájukat úgy alakítottuk ki, hogy ne ülhessen meg rajta a por. Ezen kívül a fényes anyagokat nem csak azért választottuk, mert stílusosak, hanem azért is, hogy kevesebb por rakódjon rájuk.

Tökéletes illeszkedés a falsíkhoz

A takarókeret tökéletesen rásimul a fal felületére, még akkor is, ha a szerelődoboz nincs egy síkban vele.

Több hely a vezetékeknek

Több hely a vezetékeknek

Kompakt kialakításukkal és alacsony profiljukkal (24 mm) az új Sedna kapcsolók könnyedén beköthetők és beszerelhetők a szerelődobozba.

Bekötési rajz

Bekötési rajz

A bekötési rajz a kapcsoló és a nyomógomb hátoldalán található. Itt a kapcsoló típusa, illetve a csatlakoztatási lehetőségek jól láthatók.

Tökéletes bekötési pontok

Tökéletes bekötési pontok

A bekötőpontok úgy lettek kialakítva, hogy csökkentsék a vezeték megtörésének lehetőségét.

Védett karmok

Védett karmok

A karmok teljesen visszahúzott állapotban vannak gyárilag, tehát nem akadhatnak be a szerelés során, így a sérülés veszélye minimálisra csökken.

Egyszerűen tesztelhető szemből

Egyszerűen tesztelhető szemből

Az ellenőrzőpontok révén a funkció tesztelése és minden mérés kényelmesen elvégezhető szemből – így nincs szükség a kapcsoló kiszerelésére.

Egymással összekapcsolódó szerelőkeretek

Egymással összekapcsolódó szerelőkeretek

A keret minden oldalán megtalálható két-két bemetszésnek köszönhetően több eszköz is könnyedén egymás mellé igazítható.


A Wiser és az új Sedna: okosotthon közvetlenül az okostelefonjáról

Egyszerű, de ugyanakkor látványos megoldásokat keres, melyekkel még könnyebbé és élvezhetőbbé teheti a mindennapokat? Széles körű és csatlakoztatott funkcióval a Wiser okosotthon-rendszer új szintre emeli a kényelmet és a biztonságot. Elég csupán elkezdeni a Wiser használatát, és rögtön felmerül a kérdés: eddig hogyan élt nélküle?

Wiser: legyen minden otthon okosotthon!

A Wiser rendszer olyan intelligens kapcsolókat és érzékelőket tartalmaz, melyekkel:

• vezérelheti a világítást és a redőnyöket, külön-külön vagy csoportba foglalva, egyetlen szobában vagy akár az egész házban, lakásban;
• még biztonságosabbá teheti otthonát az érzékelőkkel, hiszen figyelmeztetnek vízszivárgás, a normálistól eltérő hőmérséklet esetén, vagy akkor is, ha például egy ablak nyitva maradt.

A Wiser rendszerbe minden termék egy központi egységen keresztül csatlakozik, és egyszerű okostelefonos alkalmazással kezelhető bárhol és bármikor.

Wiser: könnyen alakítható és bővíthető rendszer bármely otthonhoz

A Wiser rendszer óriási előnye, hogy lépésről lépésre alakítható és bővíthető. Kezdje egy pár termék telepítésével például a nappaliban, és haladjon fokozatosan, szobáról szobára, adjon egyre több terméket és lehetőséget a rendszerhez.

A vízszivárgás-, a hőmérséklet-, a pára- vagy a mozgásérzékelés funkciók is az intelligens rendszer részei lehetnek az új Sedna kapcsolókkal, a még nagyobb kényelem és nyugodt légkör megteremtése érdekében.

A gyártóról

A Schneider Electric hosszú idő óta vezető szerepet tölt be az energiamenedzsmentben és automatizálásban, a lakossági és kereskedelmi épületek, az adatközpontok, az infrastruktúra, az energiatermelés és -ellátás, valamint az ipar területén. Folyamatosan dolgozik az intelligens, integrált megoldások és technológiák fejlesztésén. Kínálatával segít megteremteni a biztonságos, megbízható, hatékony és fenntartható energiamenedzsmentet és folyamatvezérlést. A Schneider Electric rendkívül széles termékkínálattal rendelkezik a moduláris készülékektől, megszakítóktól kezdve, a villamos berendezéseken át, a komplex működtető rendszerekig.

Life is ON | Schneider Electric