Kategória
Webshop
Akciók
Cikkek
Kapcsolat
Útmutató
Márkák
Karrier
Régi oldal
Loxone audioserver

ÚJDONSÁG: Itt az új lila Loxone Audioserver

A korábbi Loxone zeneközponthoz képest, az új Audioserver-t jobban optimalizálták a Loxone Tree-vel való közös használatra.
Az új Audioserver fiatalos, modern designnal, könnyen felismerhető lila színben adták ki, míg a Sztereo bővítőmoduljai megegyező designban, szürkeárnyalatos színben kaphatók.
Kalapsínre pattintható kivitel, így elosztószekrénybe könnyen installálható.


Állandó használatra tervezett szerkezete lehetővé teszi, hogy kisebb lakásoktól az ipari jellegű épületekig, bárhol kellemes zenékkel segítsük az idő múlását. 4 beépített hangszóró kimenet mellé kiegészítő Sztereo modulokkal 10 modulig bővíthető a hangszórók mennyisége. A zónás rendszer segítségével akár minden szobában más zenét hallgathatunk.

A zene lejátszáson túl módunk van különböző funkciókat rendelni az Audio szerverhez, mint például a riasztó sziréna hangjának lejátszása, de otthoni környezetben használhatjuk okos csengő funkcióhoz, vagy akár ébresztőhöz is.

Az Audio szerver telepítése a kalapsínes megoldás miatt sokkal egyszerűbbé vált, amihez hozzájön az ismert Loxone Config alapú beállíthatóság, így egy helyről válik menedzselhetővé az automatizálás és az audio rendszer. Az Audio szerver és a Sztereó bővítő modul elérhető webshopunkban, vagy rendelhető e-mail-en.